Salată de orez salbatic cu ton și avocado
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
3 conserve de 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline
250g orez sălbatic
1 avocado
60g edamame, curățate și fierte
o jumătate de varză
o lingură de semințe de dovleac prăjite
30ml ulei de măsline extra-virgin
coriandru proaspăt sau pătrunjel
sare
3 conserve de 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline
250g orez sălbatic
1 avocado
60g edamame, curățate și fierte
o jumătate de varză
o lingură de semințe de dovleac prăjite
30ml ulei de măsline extra-virgin
coriandru proaspăt sau pătrunjel
sare
Stampa Ricetta
Preparare
1. Se fierbe orezul în apă sărată. Se scurge si se pune sub apa rece. Apoi, se scurge bine și se asezonează cu ulei.
2. Se taie varza subțire și se adăuga in amestecul cu orez.
3. Se curata avocadoul de coaja, se indeparteaza samburele, se tăie în felii subțiri. Se adauga sare.
4. Se pune orez pe fiecare farfurie, felii de avocado deasupra și apoi se adăuga și tonul. Se presară semințele de dovleac, edamamele și coriandrul tăiat sau pătrunjelul.