Ton cu fasole verde, fasole rosie si mentă
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
3 conserve 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline
150g fasole verde
100g fasole boabe
1 ceapă verde
1 telina albă cu frunze
un miez de salată verde
o mână de menta proaspătă
30ml ulei de măsline extravirgin
o mână de semințe de susan prăjite
3 conserve 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline
150g fasole verde
100g fasole boabe
1 ceapă verde
1 telina albă cu frunze
un miez de salată verde
o mână de menta proaspătă
30ml ulei de măsline extravirgin
o mână de semințe de susan prăjite
Stampa Ricetta
Preparare
1. Curatati fasolea verde, clătiți și fierbeți în apă sărată timp de aproximativ 20 de minute. Curatați ceapa verde și tăiați-o subțire.
2. Procedati la fel si cu telina. Așezați ambele legume într-un castron și adăugați tonul în ulei de măsline. Amestecați ușor.
3. Scurgeți fasolea fiarta, puneți-o pe o farfurie, adăugați tonul cu legume și salata.
4. Garnisiți cu menta proaspătă, susan prăjit și ulei de măsline extravirgin.