Flori de dovlecel umplute cu ton și ricotta
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 porții
1 x 160g Ton Rio Mare în Ulei de măsline
12 flori de dovlecel
200g ricotta
2 linguri de brânză parmezan
1 ou
2 linguri de făină
4 linguri de lapte
o legătură mică de pătrunjel
ulei de prăjit
sare după gust
1 x 160g Ton Rio Mare în Ulei de măsline
12 flori de dovlecel
200g ricotta
2 linguri de brânză parmezan
1 ou
2 linguri de făină
4 linguri de lapte
o legătură mică de pătrunjel
ulei de prăjit
sare după gust
Stampa Ricetta
Preparare
1. Într-un bol, combinați tonul scurs cu ricotta, brânza parmezan și o mână de pătrunjel tocat și amestecați.
2. Scoateți staminele din flori, spălați cu atenție și umpleți cu amestecul de ton.
3. Bateți oul cu făina și un vârf de sare și adăugați laptele pentru a obține un aluat cremos.
4. Înmuiați florile umplute în aluat. Prăjiți în ulei în clocot până când florile sunt maro auriu și crocante.
5. Îndepărtați florile cu o lingură cu găuri și scurgeți pe prosoape de hârtie pentru a elimina excesul de ulei. Serviți în timp ce pastele sunt calde și crocante.