Crostini de pâine de secară cu pere și file de macrou

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 porții
4 felii de pâine de secară
2 x 120 g Rio Mare File de Macrou la Grătar în Ulei de Măsline
un radicchio roșu mic
1 pară - 200g brânză Caprino
20g semințe de pin
1 lămâie fără ceară
40ml ulei de măsline extra virgin
sare și piper negru după gust

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Preparare

    1. Tăiați perele nedecojite și îndepărtați semințele și miezul. Feliați radicchio și tăiați feliile de pâine în jumătate.

    2. Încălziți o tigaie de tip grătar, prăjiți feliile de pâine și preparați perele feliate la grătar. Prăjiți ușor semințele de pin într-o tigaie.

    3. Întindeți Caprino pe feliile de pâine, puneți deasupra radicchio, feliile de pere și fileurile de macrou scurse. Garnisiți crostini cu lămâia dată prin răzătoare, piper negru și semințele de pin prăjite.

Cel mai popular