Ardei umpluți cu orez sălbatic și ton
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
3 conserve de 80g de Rio Mare ton în ulei de măsline
2 ardei roșii medii
300 g de orez sălbatic
1 lingură de capere murate in oțet
1 legătură de mentă
4 anșoa în ulei
1 cățel de usturoi
1 ceapă verde
1 portocală
3 conserve de 80g de Rio Mare ton în ulei de măsline
2 ardei roșii medii
300 g de orez sălbatic
1 lingură de capere murate in oțet
1 legătură de mentă
4 anșoa în ulei
1 cățel de usturoi
1 ceapă verde
1 portocală
Stampa Ricetta
Preparare
1. Gătește orezul sălbatic. Între timp, stoarce caperele bine, scurge fileurile de anșoa și tonul Rio Mare. Toacă caperele împreună cu anșoa, tonul, ceapa, usturoiul și menta. Stropește toate ingredientele cu suc de portocală (nu uita să păstrezi coaja).
2. Taie ardeii în jumătate, aruncă codițele și semințele și scufundă-i în apă clocotită pentru câteva minute.
3. Scurge orezul și lasă-l la răcit. Combină-l apoi cu ingredientele tocate și umple ardeii cu acest amestec.
4. Rade coaja de portocală deasupra ardeilor și introdu-i la cuptor pentru câteva minute, într-un vas termo-rezistent, până când umplutura devine crocantă.