Pachețele de primăvară cu ton și ardei
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă de 160g Rio Mare ton în ulei de măsline
2 ardei, unul roșu, unul galben
2 fileuri de anșoa in ulei
1 linguriță de capere
50g de maioneză
câteva frunze de salată
un strop de ulei
sare
1 conservă de 160g Rio Mare ton în ulei de măsline
2 ardei, unul roșu, unul galben
2 fileuri de anșoa in ulei
1 linguriță de capere
50g de maioneză
câteva frunze de salată
un strop de ulei
sare
Stampa Ricetta
Preparare
1. Încinge cuptorul la 200°C și pune ardeii la copt timp de 30 de minute, întorcând ardeii din când în când până când coaja se încrețește și se pârjolește ușor.
2. Mărunțește tonul scurs, caperele și fileurile de anșoa și amestecă cu maioneză.
3. Îndepărtează codițele și miezul ardeilor și taie pulpa în 4 fâșii fiecare.
4. Umple fiecare fâșie cu puțin amestec și ruleaz-o. Așază câte două rulouri pe fiecare farfurie, garnisește cu câteva frunze de salată, un strop de ulei și puțină sare. Servește imediat.