Hamburger cu ton
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve de 160g de Rio Mare ton în ulei de măsline
6 felii de pâine pentru sandvișuri
1 ou - 2 lingurițe de muștar
1 fir de pătrunjel
o ceapă verde
2 linguri de maioneză
un strop de ulei de măsline extravirgin
2 conserve de 160g de Rio Mare ton în ulei de măsline
6 felii de pâine pentru sandvișuri
1 ou - 2 lingurițe de muștar
1 fir de pătrunjel
o ceapă verde
2 linguri de maioneză
un strop de ulei de măsline extravirgin
Stampa Ricetta
Preparare
1. Taie coaja feliilor de pâine și mărunțește-o într-un blender pentru a forma un pesmet moale.
2. Adaugă pesmetul într-un castron, împreună cu tonul scurs bine, ceapa verde și pătrunjelul tocate, maioneza, muștarul, oul și amestecă totul.
3. Formează chiftele de hamburger din amestec. Încinge la foc mare o tigaie non-aderentă, unsă cu puțin ulei.
4. Pune chiftelele în tigaie și cu ajutorul unei spatule prăjește-le uniform pe ambele părți până capătă o crustă aurie.
5. Servește imediat cu chipsuri de cartofi tăiați în felii groase.