Cartofi En Papilotte cu Macrou la Grătar

Ingrediente

pentru 4 porții
4 cartofi mari
2 conserve de 120g de Macrou la Grătar Rio Mare în Ulei de Măsline Extra Virgin
150g de iaurt grecesc
2 morcovi
2 dovlecei mici fragezi
1 legătură de hasmațuchi sau alt tip de iarbă aromatică
arpagic proaspăt
20ml ulei de măsline extra virgin
piper negru
fulgi de sare

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Preparare

    1. Încălziți cuptorul la 220°C. Spălați și înfășurați cartofii în staniol. Coaceți în cuptor timp de 45 de minute până când devin fragezi.

    2. În timp ce se gătesc cartofii, tăiați dovleceii și morcovii în benzi julienne, asezonați cu ulei de măsline, sare și piper și lăsați să se absoarbă aromele. Tăiați arpagicul și hasmațuchiul.

    3. Scoateți cartofii din staniol și tăiați-i în jumătate. Puneți o lingură de iaurt, legumele asezonate și file-urile de macrou la grătar în mijlocul fiecărei jumătăți de cartof și puneți deasupra încă puțin iaurt. Asezonați cu piper măcinat, arpagicul și hasmațuchiul și serviți.

Cel mai popular