Mini brioșe cu parmezan și Paté de Ton Rio Mare
Ingrediente
pentru 12 brioșe
200g (doua tuburi) Paté de Ton Rio Mare
120 g făină
1 ou
40 ml ulei de măsline extra virgin
60 ml lapte
40 g parmezan ras
1/2 plic de drojdie instant pentru plăcinte sărate
sare și piper
200g (doua tuburi) Paté de Ton Rio Mare
120 g făină
1 ou
40 ml ulei de măsline extra virgin
60 ml lapte
40 g parmezan ras
1/2 plic de drojdie instant pentru plăcinte sărate
sare și piper
Stampa Ricetta
Preparare
1. Bateți oul într-un castron, folosind mixerul electric și adăugând puțin câte puțin din lapte, adăugați făina, drojdia și parmezanul și continuați să bateți timp de un minut. Condimentați după gust cu sare, adăugați uleiul de măsline și piper din abundență.
2. Turnați amestecul în 12 forme de silicon unse cu unt și presărate cu făină și coaceți în cuptorul încins la 180° timp de 12 minute, sau până când brioșele au crescut și sunt rumenite.
3. Lăsați brioșele să se răcească, scoateți-le din forme, ornați-le cu o buclă bogată de Paté de Ton Rio Mare.