Mini brioșe cu ceapă roșie și Paté de Somon Rio Mare
Ingrediente
pentru 12 brioșe
200g (două tuburi) de Paté de Somon Rio Mare
120 g făină
1 ou
40 ml ulei de măsline extra virgin
60 ml lapte
20 g parmezan ras
1 ceapă roșie
1/2 plic de drojdie instant pentru plăcinte sărate
sare
o crenguță de cimbru
200g (două tuburi) de Paté de Somon Rio Mare
120 g făină
1 ou
40 ml ulei de măsline extra virgin
60 ml lapte
20 g parmezan ras
1 ceapă roșie
1/2 plic de drojdie instant pentru plăcinte sărate
sare
o crenguță de cimbru
Stampa Ricetta
Preparare
1. Tocați ceapa, prăjiți-o într-o tavă mică în uleiul de măsline, cu un vârf de sare și cimbrul.
2. Bateți oul într-un castron, folosind mixerul electric și adăugând puțin câte puțin din lapte, adăugați făina, drojdia și parmezanul și continuați să bateți timp de un minut. Condimentați după gust cu sare, adăugați uleiul de măsline și ceapa prăjită.
3. Turnați amestecul în 12 forme de silicon unse cu unt și presărate cu făină și coaceți în cuptorul încins la 180° timp de 12 minute, sau până când brioșele au crescut și sunt rumenite.
4. Lăsați brioșele să se răcească, scoateți-le din forme, ornați-le cu o buclă bogată de Paté de Somon Rio Mare și serviți.