Timp de pregătire
15 min
Grad de dificultate
mediu
Timp de gătit
30 min
Număr de porții
1 persoană
15 min
mediu
30 min
1 persoană
1 Tăiați subțire prazul și rumeniți-l într-o tigaie destul de mare, împreună cu uleiul și un praf de sare, apoi adăugați mazărea și gătiți timp de aproximativ zece minute.
2 Adăugați multă apă la fierbere, condimentați cu sare imediat ce începe să fiarbă, turnați pastele și gătiți-le.
3 Adăugați pulpa de roșii în praz, puțină apă de la pastele care fierb și lăsați pe foc timp de aproximativ 5 minute.
4 Adăugați tonul peste mazăre, scurgeți pastele, turnați pastele scurse în tigaie și mai lăsați pe foc aproximativ un minut.
POFTĂ BUNĂ!
Stampa ricetta
Proteine
51g
Calorii
833Kcal
Carbohidrați
82g
Grăsimi
32g
Modalitate de pregătire
PASUL 1
PASUL 2
PASUL 3