Avocado și roșii sfogliata cu Insalatissime cu linte
Ingrediente
pentru 4 porții
640g Rio Mare Insalatissime cu linte (4 cutii)
1 avocado
4 roșii mici cu nervuri
½ lămâie
un strop de ulei de măsline extravirgin
sare după gust
640g Rio Mare Insalatissime cu linte (4 cutii)
1 avocado
4 roșii mici cu nervuri
½ lămâie
un strop de ulei de măsline extravirgin
sare după gust
Stampa Ricetta
Preparare
1. Curățați și tăiați avocado în două și scoateți sâmburele. Aplicați cu o perie zeama de lămâie, astfel încât să nu se înnegrească și tăiați avocado în felii foarte fine. Tăiați mărunt roșiile orizontal.
2. Aranjați feliile de avocado și roșii pe o parte a farfuriei, astfel încât să se suprapună ușor. Se face un dressing dintr-un strop de ulei și un praf de sare.
3. Deschideți Insalatissime, amestecați bine conținutul și așezați-l cu lingura pe farfurii lângă legume.