Carpaccio de sfeclă cu ton, iaurt și alune prăjite
Ingrediente
pentru 4 porții
2 sfecle roșii de dimensiuni medii
240g Ton Rio Mare cu lămâie și piper
150g iaurt grecesc
50ml lapte
40g alune decojite
20ml ulei de măsline extravirgin
câteva crenguțe de arpagic
sare după gust
2 sfecle roșii de dimensiuni medii
240g Ton Rio Mare cu lămâie și piper
150g iaurt grecesc
50ml lapte
40g alune decojite
20ml ulei de măsline extravirgin
câteva crenguțe de arpagic
sare după gust
Stampa Ricetta
Preparare
1. Curățați și tăiați mărunt sfecla roșie. Tocați mare alunele și prăjiți-le într-o tigaie mică, cu o cantitate mică de ulei de măsline, până se rumenesc. Condimentați iaurtul cu un praf de sare și adăugați laptele pentru a face iaurtul să fie cremos.
2. Aranjați feliile de sfeclă roșie pe 4 farfurii individuale și turnați peste ele cu lingura sosul de iaurt. Adăugați deasupra tonul și puțin din sosul său. Presărați alune prăjite și ornați fiecare farfurie cu arpagic tocat.