Dovleac sotat cu Insalatissime cu năut


Ingrediente
pentru 4 porții
320g Rio Mare Insalatissime cu năut
800 g dovleac proaspăt tăiat bucăți
câteva crenguțe de rozmarin
60ml ulei de măsline extravirgin
sare și piper după gust
320g Rio Mare Insalatissime cu năut
800 g dovleac proaspăt tăiat bucăți
câteva crenguțe de rozmarin
60ml ulei de măsline extravirgin
sare și piper după gust
Stampa Ricetta

Preparare
1. Dacă bucățile de dovleac sunt prea mari tăiați-le în bucăți mai mici. Se sotează într-o tigaie antiaderentă cu uleiul de măsline, sarea și câteva crenguțe de rozmarin până intră ușor furculița în ele și devin aurii.
2. Așezați dovleacul gătit pe 4 farfurii individuale. Amestecați bine conținutul Insalatissime înainte de a-l așeza cu lingura pe fiecare farfurie lângă dovleac.
3. Se servește cald.