Fileuri de macrou cu cartofi crocanți

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 porții
4 x 120 g Rio Mare File de Macrou la Grătar în Ulei de Măsline Extra Virgin
600 g cartofi noi
1 ceapă
1 frunză de laur
câteva crenguțe de cimbru și rozmarin
50ml ulei de măsline extra virgin
sare și piper după gust

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Preparare

    1. Spălați bine cartofii, tăiați în segmente destul de mari, înmuiați în apă rece și uscați. Tăiați fin ceapa, tocați cimbrul și rozmarinul și lăsați deoparte câteva crenguțe.

    2. Așezați cartofii, ierburile mărunțite, ceapa și frunza de laur într-o tigaie anti-aderentă cu uleiul. Gătiți la foc mare, întorcându-i des, până devin aurii.

    3. Condimentați cartofii cu sare și piper și garnisiți cu crenguțele de cimbru și rozmarin puse deoparte.

    4. Serviți cartofii crocanți fierbinți cu fileurile de macrou gătite la grătar și bine scurse. Pentru un plus de aromă, serviți cu bucăți de lămâie.

Cel mai popular