Macaroane “alla pugliese” cu ton si broccoli

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane
350g macaroane
1 conservă de 160g Rio Mare Ton în ulei de măsline
500g broccol
1 ceapă
2 căței de usturoi
30ml ulei de măsline
30g Parmezan ras
1 ardei iute
sare

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline

Mai Multe

Preparare

    1. Împarte broccoli în bucăți mici și mărunțește tulpina. Toacă ceapa, feliază usturoiul și ardeiul iute, apoi rumenește-le într-o tigaie mare, cu puțin ulei. Ia tigaia de pe foc.

    2. Fierbe pastele împreună cu broccoli în apă sărată, scurge-le și toarnă-le în tigaia cu amestecul rumenit, împreună cu puțin din apa în care au fiert.

    3. Adaugă Parmezanul, amestecă pe foc pentru un minut, apoi adaugă tonul puțin scurs și servește.

Cel mai popular