Macaroane “alla pugliese” cu ton si broccoli
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
350g macaroane
1 conservă de 160g Rio Mare Ton în ulei de măsline
500g broccol
1 ceapă
2 căței de usturoi
30ml ulei de măsline
30g Parmezan ras
1 ardei iute
sare
350g macaroane
1 conservă de 160g Rio Mare Ton în ulei de măsline
500g broccol
1 ceapă
2 căței de usturoi
30ml ulei de măsline
30g Parmezan ras
1 ardei iute
sare
Stampa Ricetta
Preparare
1. Împarte broccoli în bucăți mici și mărunțește tulpina. Toacă ceapa, feliază usturoiul și ardeiul iute, apoi rumenește-le într-o tigaie mare, cu puțin ulei. Ia tigaia de pe foc.
2. Fierbe pastele împreună cu broccoli în apă sărată, scurge-le și toarnă-le în tigaia cu amestecul rumenit, împreună cu puțin din apa în care au fiert.
3. Adaugă Parmezanul, amestecă pe foc pentru un minut, apoi adaugă tonul puțin scurs și servește.