Mini tartar de legume crocante cu Paté de Somon Rio Mare


Ingrediente
pentru 4 persoane
100g (1 tub) Paté de Somon Rio Mare
1 dovlecel mic
1 morcov
½ ceapă verde
2 tulpini de țelină
30 ml ulei de măsline extra virgin
sare și piper
coajă de lămâie rasă
100g (1 tub) Paté de Somon Rio Mare
1 dovlecel mic
1 morcov
½ ceapă verde
2 tulpini de țelină
30 ml ulei de măsline extra virgin
sare și piper
coajă de lămâie rasă
Stampa Ricetta

Preparare
1. Decojiți morcovul și spălați cu grijă toate legumele, tocați-le în cuburi mici, adunați-le într-un castron și condimentați-le cu coaja de lămâie rasă, uleiul, sarea și cu piper din abundență.
2. Așezați tartarul de legume în pahare mici sau în linguri și ornați-le cu o buclă bogată din Paté de Somon Rio Mare.