Mini tartar de tomate și avocado cu Paté de Ton Rio Mare


Ingrediente
pentru 4 persoane
100g (1 tub) Paté de Ton Rio Mare
1 roșie
1 avocado mic
½ limetă
o crenguță de pătrunjel
30 ml ulei de măsline extra virgin
sare
100g (1 tub) Paté de Ton Rio Mare
1 roșie
1 avocado mic
½ limetă
o crenguță de pătrunjel
30 ml ulei de măsline extra virgin
sare
Stampa Ricetta

Preparare
1. Decojiți fructul de avocado, tăiați-l în jumătate și scoateți sâmburele; spălați roșia și scoateți-i tulpina.
2. Tăiați tomata și pulpa fructului de avocado în cuburi mici, adunați-le într-un castron și condimentați-le cu sucul de limetă, uleiul, sarea și pătrunjelul tocat.
3. Așezați tartarul de legume în castroane mici sau în linguri și ornați-le cu o buclă bogată din Paté de Ton Rio Mare.