Paste cu Pesto și ton


Ingrediente
pentru 4 porții
3 conserve de 80g de Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
Paste scurte: 350g
Mozzarella: 200g
Roșie: 1
Ulei de măsline extra virgin: 50ml
Busuioc: 2 legături
Semințe de pin: 1 lingură
Parmezan: 30g
Brânză proaspătă și cremoasă: 1 lingură
Sare
3 conserve de 80g de Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
Paste scurte: 350g
Mozzarella: 200g
Roșie: 1
Ulei de măsline extra virgin: 50ml
Busuioc: 2 legături
Semințe de pin: 1 lingură
Parmezan: 30g
Brânză proaspătă și cremoasă: 1 lingură
Sare
Stampa Ricetta

Preparare
1. Fierbeți apa și adăugați sare; între timp, spălați busuiocul și adăugați uleiul, brânza Parmezan, semințele de pin și brânza cremoasă.
2. Tăiați mozzarella și roșia în cuburi și amestecați-le cu tonul
3. Gătiți pastele, scurgeți-le și asezonați-le cu pesto, imediat adăugați mozzarella, roșia și tonul...
4. Bucurați-vă de această rețetă italiană tipică împreună cu prietenii!