Paste cu sos pesto delicat, ton și mozzarella


Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
350g paste mici
1 conservă de 160g Rio Mare Ton in ulei de măsline
200g mozzarella
1 roșie coaptă
50g ulei de măsline extravirgin
o mână de frunze de busuioc
1 lingură de nuci de pin
30g Parmezan ras
2 linguri de brânză proaspătă cremoasă
sare
350g paste mici
1 conservă de 160g Rio Mare Ton in ulei de măsline
200g mozzarella
1 roșie coaptă
50g ulei de măsline extravirgin
o mână de frunze de busuioc
1 lingură de nuci de pin
30g Parmezan ras
2 linguri de brânză proaspătă cremoasă
sare
Stampa Ricetta

Preparare
1. Pune o oală mare cu apă sărată la fiert.
2. Spală busuiocul, pune-l în blender cu ulei, Parmezan, nuci de pin, un vârf de sare și brânză. Amestecă bine.
3. Taie roșia și mozzarella în cubulețe. Amestecă-le cu tonul scurs. Fierbe pastele.
4. Cu două minute înainte de a le scurge, adaugă două linguri de pesto în apa care fierbe, pentru a deveni mai gustoase.
5. Scurge pastele al dente. Garnisește imediat cu sos pesto, amestecă bine și adaugă tonul cu roșii și mozzarella.