Pizza cu ton, ceapă roșie și roșii cherry

Ingrediente

Ingrediente pentru 1 pizza
500 g aluat de pizza preparat
2 x 80g Ton Rio Mare cu Ardei Iute din Calabria
1 ceapă roșie dulce
300g mozzarella
200 g roșii cherry
60ml ulei de măsline extra virgin
1 lingură de oregano
o legătură mică de frunze de busuioc

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline cu ardei iute

Mai Multe

Preparare

    1. Preîncălziți cuptorul la 210°C și tăiați cuburi mozzarella.

    2. Ungeți o tigaie pentru pizza. Puneți aluatul în tigaie, apăsați cu vârful degetelor și întindeți-l pe părțile laterale ale tigăii. Ungeți ușor suprafața cu puțin ulei de măsline.

    3. Tăiați roșiile cherry în sferturi și întindeți-le pe aluat. Tăiați fin ceapa, adăugați roșiile și presărați peste mozzarella tăiată cuburi. Condimentați cu puțină sare, oregano și ulei din abundență.

    4. Coaceți pizza în cuptorul încins timp de aproximativ 25 de minute. Adăugați tonul cu câteva minute înainte ca pizza să fie gătită. Acest lucru îi va permite să absoarbă aromele și îl va împiedica să se usuce. Scoate pizza din cuptor, garnisiți cu busuiocul și serviți.

Cel mai popular