Quiche de ton

Ingrediente

pentru 4 porții
1 pachet de foitaj rotund
2 conserve de 80g de Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
150g de brânză Emmenthal dată prin răzătoare
40g de brânză Parmezan dată prin răzătoare
100ml de smântână proaspătă
3 ouă
1 legătură de pătrunjel

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline

Mai Multe

Preparare

    1. Încălziți cuptorul la 200°C; așezați o formă pentru plăcinte de 24cm cu staniol. Coborâți ușor foitajul în formă. Apăsați-l pe marginile formei, apoi înțepați baza cu dinții unei furculițe. Coaceți timp de aproximativ 15 minute până când pasta este uscată, dar nu maronie.

    2. Puneți ouăle și smântâna într-un bol și bateți bine cu telul. Adăugați tonul scurs și mărunțit, brânza și pătrunjelul mărunțit. Bateți din nou cu telul și turnați amestecul peste foitajul ușor copt. Introduceți forma în cuptor și coaceți până când suprafața este pufoasă și aurie. Quiche-ul poate fi mâncat fierbinte sau la temperatura camerei.

Cel mai popular