Salata de ton, fenicul si avocado
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve de 160g de Rio Mare Ton in suc propriu
1 bulb de fenicul
100g de salată de porumb
1 avocado
2 morcovi
40g de ulei de măsline extravirgin
1 lingură zeamă de lămâie
sare
piper
2 conserve de 160g de Rio Mare Ton in suc propriu
1 bulb de fenicul
100g de salată de porumb
1 avocado
2 morcovi
40g de ulei de măsline extravirgin
1 lingură zeamă de lămâie
sare
piper
Stampa Ricetta
Preparare
1. Curăță și toacă morcovii mărunt. Îndepărtează capetele bulbului de fenicul. Taie feniculul în felii subțiri cu un cuțit foarte ascuțit.
2. Așază toate legumele pe un platou. Stropește cu ulei, zeamă de lămâie, sare și piper.
3. Scurge tonul și așază-l în bucățele peste legume. Toarnă salata de porumb deasupra și servește.