Salată grecească de cartofi și ton
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 porții
2 x 160g Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
700g de cartofi de dimensiuni medii
1 ceapă de primăvară
30g măsline negre fără sâmburi
1 linguriță de capere bine scurse murate în oțet
o legătură mică de pătrunjel
40ml ulei de măsline extra virgin
sare și piper după gust
2 x 160g Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
700g de cartofi de dimensiuni medii
1 ceapă de primăvară
30g măsline negre fără sâmburi
1 linguriță de capere bine scurse murate în oțet
o legătură mică de pătrunjel
40ml ulei de măsline extra virgin
sare și piper după gust
Stampa Ricetta
Preparare
1. Spălați bine cartofii și gătiți în apă clocotită timp de aproximativ 30 de minute. Feliați fin ceapa de primăvară și puneți-o într-un bol mare, cu caperele, măslinele, uleiul de măsline și pătrunjelul tocat. Adăugați câteva linguri din apa în care ați fiert cartofii.
2. Scurgeți, decojiți și feliați cartofii. Adăugați în vas și amestecați ușor. Condimentați cu sare și piper.
3. Scurgeți și mărunțiți tonul și adăugați cartofii.