Sandviș de ton, anghinare la grătar și roșii uscate la soare
Ingrediente
pentru 4 porții
4 chifle de pâine cu semințe crocantă
2 conserve de 160g de Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
8 anghinare la grătar în ulei
4 roșii uscate la soare în ulei
160g de cremă de brânză tartinabilă
câteva frunze de busuioc
piper negru după gust
4 chifle de pâine cu semințe crocantă
2 conserve de 160g de Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
8 anghinare la grătar în ulei
4 roșii uscate la soare în ulei
160g de cremă de brânză tartinabilă
câteva frunze de busuioc
piper negru după gust
Stampa Ricetta
Preparare
1. Tăiați chiflele de pâine în jumătate. Tăiați anghinarea în felii groase și tăiați mare roșiile uscate la soare.
2. Împrăștiați o cantitate mare de cremă de brânză pe partea de jos a fiecărei chifle, puneți deasupra tonul mărunțit, anghinarea și roșiile uscate la soare.
3. Garnisiți cu frunzele de busuioc mărunțite cu mâna și piper. Faceți sandvișuri din chifle și serviți.
4. De asemenea, puteți prăji chiflele timp de câteva minute înainte de să le umpleți pentru o textură și mai crocantă.