Spaghete cu aromă de ton cu fistic și coajă de portocale
Ingrediente
pentru 4 porții
350g spaghetti
2 conserve de 80g de Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
20g de fistic în coajă
1 portocală
1 cățel de usturoi
1 legătură mică de pătrunjel
40ml de ulei de măsline extra virgin
sare și piper după gust
350g spaghetti
2 conserve de 80g de Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
20g de fistic în coajă
1 portocală
1 cățel de usturoi
1 legătură mică de pătrunjel
40ml de ulei de măsline extra virgin
sare și piper după gust
Stampa Ricetta
Preparare
1. Fierbeți apă într-o oală, adăugați sare când apa începe să fiarbă. Adăugați spaghetele și gătiți al dente.
2. În timp ce se gătesc pastele, mărunțiți fisticul, dați portocala prin răzătoare și mărunțiți pătrunjelul.
3. Tăiați în jumătate și faceți sauté din usturoi și uleiul de măsline într-o tigaie mare. Adăugați pastele scurse și câteva linguri din apa în care s-au fiert pastele și faceți sauté din ingrediente timp de un minut.
4. Adăugați tonul, fisticul, coaja de portocală și pătrunjelul. Asezonați cu piper în abundență, scoateți usturoiul, amestecați bine și serviți.