Spumă de ton
Ingrediente
pentru 4 porții
320g ton Rio Mare în ulei de măsline
100 g brânză moale (robiola sau cremă de brânză)
100 ml smântână
2 linguri maioneză
30 g fistic decojit
câteva crenguțe de creson
sare după gust
320g ton Rio Mare în ulei de măsline
100 g brânză moale (robiola sau cremă de brânză)
100 ml smântână
2 linguri maioneză
30 g fistic decojit
câteva crenguțe de creson
sare după gust
Stampa Ricetta
Preparare
1. Amestecați tonul scurs, brânza moale și maioneza într-un castron și mixați până la omogenizare.
2. Bateți smântâna cu un praf de sare până când devine moale și fermă și apoi încorporați-o ușor în amestecul de ton. Puneți-o la frigider până când este gata de servit. Tocați mare fisticul.
3. Folosiți două linguri pentru a așeza spuma pe patru farfurii individuale. Presărați spuma cu fisticul tocat și ornați-o cu creson.