Panzerotti cu ton, scamorza și roșii uscate


Ingrediente
500g aluat de paste
1 x 160g Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
120g Scamorza afumată
6 roșii uscate în ulei
o legătură mică de busuioc
1L ulei de arahide
piper după gust
Stampa Ricetta

Preparare
1. Întindeți aluatul de pâine la o grosime de aproximativ 2mm. Tăiați aluatul în discuri de 8 cm, folosind fie un pahar, fie o cană. Acoperiți discurile cu un prosop de bucătărie și lăsați să crească timp de 20 de minute.
2. Lăsați aluatul să stea, în timp ce tocați mare Scamorza afumată, așezați-o într-un bol cu tonul mărunțit scurs, roșiile uscate tăiate în felii subțiri și busuiocul tocat. Condimentați cu piper.
3. Rulați discurile din nou până se lărgesc. Puneți o lingură mare de umplutură pe fiecare disc și pliați-l pentru a face o formă de semilună. Apăsați marginile împreună pentru a le închide, apoi încrețiți-le cu o furculiță.
4. Prăjiți panzerotti în ulei clocotit până devine auriu. Scurgeți pe șervețele de hârtie și serviți fierbinte.